Om eastmedia.se

Jag heter Mikael och jobbar som frilans med inriktning mot webbsidor, formgivning och marknadsföring, jag har över 24 år i branschen och har en bred erfarenhet mot både små och stora företag samt föreningar. Mitt intåg mot då främst webbsidor tar sin början i mitten av nittio talet och precis i början av Internet eran för Svensk del.

Jag kan säga att datorer var inget man själv växte upp med, men allt eftersom utvecklingen gick framåt, så har man växt med den vid sidan av det dagliga livet, så än idag. Första datorn för mig var klassikern Commedore 64 tätt följt av Amiga 500 och så vidare. Själva intresset för teknik har alltid funnits, men det var alltså inte fören 1994 som intresset för webbdesign och utveckling av det blev först en hobby och nu mer ett måste.

Utöver webbdesign, står även formgivning av främst trycksaker så som affischer, visitkort, reklam, annonser, foldrar, restaurangmenyer etc. Jag utformar även effekter DJ ledwalls och reklam till bowling systemet AMF Qubica/Pro Scoria, Har på senare tiden även designat egna produkter så som kuddar, mobilskal med mera, dessa säljer jag i min egna webbutik.

Mikael Svensson
Frilans Designer

Anställd genom

Återförsäljare för

 
Den här webbplatsen använder cookies och frågar dina personuppgifter för att förbättra din webbläsarupplevelse.